Skip links

TICKETS

Hieronder vind je de verschillende entreetickets, deelnametickets voor (professionele) sportwedstrijden en overige activiteiten. Klik hier om gelijk naar webshop met de beschikbare tickets te gaan.

Meer info over tickets vind je achter de verschillende ticketblokken, of scroll verder naar beneden om tickets te bestellen in de webshop!

ENTREETICKETS

PASSE-PARTOUT TICKET (19 T/M 23 JUNI 2019)

DONDERDAG DAGTICKET (20 JUNI 2019)

VRIJDAG DAGTICKET (21 JUNI 2019)

ZATERDAG DAGTICKET (22 JUNI 2019)

DEELNAMETICKETS

FOIL GRAND PRIX WINDSURFEN (19 T/M 22 JUNI 2019)

FOIL GRAND PRIX KITESURFEN (19 T/M 22 JUNI 2019)

DOWNWINDER KITESURFEN (21 JUNI 2019)

FREESTYLE KITESURFEN (22 JUNI 2019)

CLINICS, WORKSHOPS & OVERIGE ACTIVITEITEN

CLINICS, WORKSHOPS & OVERIGE ACTIVITEITEN

OVERIG

BOOTTICKET TEXEL

Op woensdag 19 en zondag 23 juni is het festivalterrein gratis toegankelijk. Voor de overige dagen kun je een passe-partout of dagticket kopen. Hiermee krijg je toegang tot het festivalterrein op het strand van Paal 17.

Met een WAVES ticket heb je:
– Toegang tot het festivalterrein op het strand van Paal 17. Bekijk je de sportevents vanaf de beste plekken.
– Geniet je de hele dag van het muzikale festivalprogramma.
– Heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sportclinics, workshops en overige (ontspannings-)activiteiten.
– Eet en drink je superlekker bij de verschillende horecapunten.

Deelnemers van de Ronde om Texel krijgen automatisch toegang tot WAVES middels een passe-partout ticket.

Boottocht
Texel is te bereiken per boot met de TESO veerdienst. De normale veerdienst vertrekt ieder uur vanaf Den Helder naar Texel. In het hoogseizoen vertrekt de veerdienst ieder half uur. Alle informatie en tickets zijn te vinden op de website van TESO.

Overnachten
Kijk voor informatie over alle dichtstbijzijnde slaaplocaties op Texel tijdens WAVES en de Ronde Om Texel op de website van VVV Texel. Hier vind je overnachtingsmogelijkheden voor vakantiehuizen, hotels, bed & breakfasts, bungalowparken en campings.

WAVES houdt je op de hoogte van bagagevervoer mogelijkheden vanaf de haven op Texel en het huren van een fiets tijdens het festival.

Parkeren
Op Texel gelden betaald parkeren zones. Kom je met de auto en wil je parkeren op Texel? Kijk hier voor meer informatie!

Fietsverhuur
WAVES houdt je op de hoogte van de mogelijkheden van het huren van een fiets tijdens het WAVES festival. Mis niks over de laatste updates en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg onze social pagina’s.

Bagagevervoer
WAVES houdt je op de hoogte van bagagevervoer mogelijkheden vanaf de haven op Texel en het huren van een fiets tijdens het festival. Later meer info. Mis niks over de laatste updates en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg onze social pagina’s.

Zwarthandel
Een vriendelijke waarschuwing: koop geen WAVES tickets op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, Viagogo, etc. Koop ze ook niet van mensen op Facebook of Marktplaats. De prijzen zijn vaak veel hoger en wij kunnen helaas geen garantie geven dat deze tickets geldig zijn.

Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Maar we hebben nog zoveel vragen?!
Over verblijf, boottocht, vervoer en hoe je je surfboard op het festival krijgt? Dat snappen we.

Dit hebben we ook nog eens beschreven in de INFO sectie. Wat sowieso goed is om te weten is dat WAVES geen eigen camping heeft, dus jullie mogen zelf kiezen waar je op het eiland gaat slapen.