Skip links

WAVES KEERT TERUG!

Na twee jaar afwezigheid is het weer zover: de Ronde om Texel en WAVES vinden deze zomer plaats op 16, 17 en 18 juni 2022. Gedurende deze drie dagen wordt het strand bij Paal17 omgetoverd tot ‘place to be’ voor watersport- en muziekliefhebbers. Om van deze en toekomstige edities van het evenement een groot succes te maken, bundelen de organisatoren van de Ronde om Texel en WAVES vanaf dit jaar hun krachten.

DE RONDE OM TEXEL

Op zaterdag 18 juni is het tijd voor de 43 editie van de Ronde om Texel bij Paal17. Een prachtig spektakel waarbij de catamaranzeilers en windsurfers rond het eiland Texel zeilen. Start/finish en het regatta center zijn te vinden op het strand ter hoogte van Paal17.

SPORT, MUZIEK & MEER

Naast het brede aanbod aan watersportactiviteiten, zijn er tijdens WAVES ook verschillende (sportieve) clinics waar je aan aan deel kunt nemen. Meer informatie over de clinics vind je hier.

WAVES FESTIVAL

WAVES is de perfecte combinatie van sport en entertainment. WAVES zou niet compleet zijn als er geen feest met live muziek aan toegevoegd zou worden om dit weekend compleet te maken. Ook tijdens de komende editie van Waves, na een dag vol sport en unieke belevenissen, kunnen we weer genieten van top kwaliteit aan muziek en entertainment!  Meer informatie over WAVES Festival vind je hier.

Een long-weekender lang topwatersport, zelf het water op, live muziek en activiteiten die perfect passen in onze lifestyle, dat is WAVES! Kaarten voor WAVES Festival bedragen €10,- op donderdag en vrijdag en zijn te koop aan de deur. Op zaterdag is de festivaltent gratis toegankelijk. Voor deelnemers aan de Ronde om Texel is WAVES Festival alle drie de dagen gratis toegankelijk. Voor alle dagen geldt: vol is vol!